www.archive-com-2014.com » COM » O » ORANJEBOOT

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 7 . Archive date: 2014-08.

 • Title: Oranjeboot.com
  Descriptive info: .. Oranjeboot.. com.. Just another WordPress site.. Home.. De Oranjeboot.. Vaartochten.. Arrangementen.. Evenementen.. Bereikbaarheid.. Contact.. Rondvaart in Den Haag e.. o.. Uniek.. Een unieke manier om de stad vanaf het water te bezichtigen.. Catering.. Geheel verzorgd of zelf organiseren.. Borrel of diner.. Voor borrel of zelfs geheel diner aan boord.. Ongedwongen genieten, intimiteit, gezelligheid, maatwerk en kwaliteit zijn de trefwoorden van onze vaartochten.. Door de sfeer op het water maakt u op een ontspannen manier nader kennis met uw klanten of andere zakenrelaties.. Ook uw bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en familiefeestjes krijgen een extra dimensie door het plezier van het varen.. Een combinatie met een hapje en drankje maakt het  ...   het Noordeinde.. Vlakbij de Denneweg, Hooigracht/Hooikade en het Anna Paulownaplein.. In de buurt vindt u een scala aan leuke winkels en horeca-gelegenheden.. Op- en afstappen.. Het is ook mogelijk op andere plekken op- of af te stappen.. In principe kan dat overal, waar een veilige opstap plek is.. De ligplaats van de Oranjeboot is op de Mauritskade, hoek Zeestraat, op kop van het Noordeinde t.. het Haasge Hilton Hotel.. Blijf op de hoogte.. Volg ons op Twitter en/of Facebook.. Direct contact.. U kunt ons bereiken op:.. E : info@oranjeboot.. T : 06 5348 1880.. Hopelijk tot snel aan boord van de Oranjeboot!.. 2014 Oranjeboot.. Alle rechten onder voorbehoud..

  Original link path: /nl/
  Open archive

 • Title: De Oranjeboot | Oranjeboot.com
  Descriptive info: De boot, een voormalige reddingssloep, heeft door de kleurencombinatie van oranje en ijsblauw een mediterrane uitstraling.. Er is een geluidsinstallatie (MP3) aan boord en u kunt uw eigen muziek meenemen.. Verder heeft de boot een beweegbare buiskap, maar bij een volle boot zit een gedeelte van het gezelschap buiten.. Daarom kunt u bij slecht weer tot 3 uur van te voren kosteloos annuleren.. De schippers.. Aan boord krijgt u te maken met enthousiaste en ervaren schippers die er alles aan zullen doen om het u naar de zin te maken en u een onvergetelijke vaartocht te bezorgen..

  Original link path: /nl/?page_id=1037
  Open archive

 • Title: Vaartochten | Oranjeboot.com
  Descriptive info: Een standaard rondvaart door Den Haag duurt circa 1,5 uur, andere opties zijn een tochtje richting Delft, Leidschendam of door het Westland.. In overleg is alles mogelijk, u bepaalt hoe u uw feestje wilt vieren!.. Het staat u vrij om zelf een hapje en een drankje aan boord te brengen..  ...   geen enkel probleem.. In overleg met u verzorgen wij de catering.. Omdat dit meestal maatwerk is, horen we graag eerst uw wensen en spreken daarna een prijs met u af.. Of het nu om een dineetje gaat, high tea, tapa’s, broodjes of borrelhappen, voor elk budget hebben wij ideeën genoeg!..

  Original link path: /nl/?page_id=1036
  Open archive
 •  

 • Title: Evenementen | Oranjeboot.com
  Descriptive info: Den Haag is rijk aan bezienswaardigheden en evenementen.. Denkt u er ook eens over na om uw vaartocht te combineren met een bezoek hieraan.. Zie o.. a.. www.. haagspoppodium.. nl.. puurdenhaag.. of.. youropi.. en natuurlijk.. denhaag.. Koninginnedag.. Museumnacht.. Jazz’in de Gracht.. Parkpop.. Kaderock.. Bevrijdingsfestival.. Walk the Line.. Festival Classique.. Haagse Popweek.. Beatstad..

  Original link path: /nl/?page_id=1033
  Open archive

 • Title: Bereikbaarheid | Oranjeboot.com
  Descriptive info: Locatie van de Oranjeboot.. het Haagse Hilton Hotel.. Met de auto.. Vanaf A44/N44: Richting Den Haag Centrum.. Einde snelweg op de T-splitsing richting ‘Westeinde’.. *Er zijn 3 rijbanen voor rechtsaf, u neemt de meest linker baan.. Bij de eerste stoplichten links (Dr.. Kuypersstraat), Bij de derde straat aan uw  ...   A12, A13: Op Prins Clausplein volg Den Haag (A12) en Scheveningen.. Aan het einde van de snelweg linksaf, richting Scheveningen-Zeehaven.. Op de T-splitsing richting ‘Westeinde’.. Zie verder hierboven vanaf *.. Openbaar Vervoer.. Vanaf Centraal Station Den Haag: Loopafstand 20 min.. Bus 22 of 24.. Tram 10.. Uitstappen halte Mauritskade..

  Original link path: /nl/?page_id=1032
  Open archive

 • Title: Arrangementen | Oranjeboot.com
  Descriptive info: Keuzemogelijkheden.. Uw vaartocht kunt u o.. combineren met de volgende pakketten en services.. Maar nogmaals…heeft u zelf een ander idee, aarzelt u niet om het met ons te bespreken!.. - Pakket BBQ.. - Shop Ship.. - Museum bezoek.. - Fiets wandelcombinaties.. - Golf Clinic.. - Strand event combinaties.. - Wijnproeverij.. Tevens is het ook mogelijk om een vaartocht bij ons te boeken in combinatie met een goed restaurant in Den Haag en omgeving.. Laat u verleiden tot een leuk stukje varen en dit culinair af te sluiten..

  Original link path: /nl/?page_id=102
  Open archive

 • Title: Contact | Oranjeboot.com
  Descriptive info: U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen of direct via de e-mail :.. info@oranjeboot.. , uiteraard ook telefonisch op 06 5348 1880.. Tot ziens aan boord van de Oranjeboot!.. Name.. Email.. Message.. Send a copy of this email to yourself.. If you want to submit this form, do not enter anything in this field..

  Original link path: /nl/?page_id=279
  Open archive •  


  Archived pages: 7